top of page

Teşekkürler Linkedin!


Dr. Serhat Tatlı Linkedin takipçileri 40.000 kişiye yaklaşıyor

Hayat paylaştıkça güzel...

Öncelikle Linkedin dostlarıma her daim paylaşım ve destekleri için teşekkür ediyorum.

LinkedIn dünyanın en büyük profesyonel sosyal medya platformu. Bilgi ve deneyimler paylaştıkça çoğalıyor ve bunun da yolu daha fazla insana ulaşabilmekten geçiyor.

Bu noktada makaleleri global ölçekte sayısız kez LinkedIn Pulse 'da yayınlanmış birisi olarak kendimi şanslı hissediyorum açıkçası.

Bir süre evvel Linkedin'in "takipçi" sayısına hiç bir sınır koymazken "bağlantı" sayısına 30.000 kişi sınırı koyduğunu öğrenmiştim.

Biriken bağlantı davetlerine cevap verebilmek adına yurt dışından ağırlıklı olmak üzere yaklaşık 3.000 bağlantımı gözden geçirerek revize etmeme rağmen hâlen birikmeye devam eden davetler maalesef sitem dolu mesajlar almama sebep oluyor.

Sonunda LinkedIn de bu duruma seyirci kalmadı ve benimle bizzat iletişime geçerek ilk kez global "influencer" grubu için başlatılan, profillerde öncelikli aksiyon olarak "bağlan" yerine "takip et" düğmesini ön plana çıkaran opsiyonu benim profilim için de tanımladılar.

Açıkça söylemem gerekirse "Beni takip edin" manâlı mesajlar vermek kulağımı tırmalıyor ancak bu platformun kuralı da zannediyorum bu.

Hayat paylaştıkça güzel...

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page